Opslagstavle

Bornholms Trollingklub

OPSLAGSTAVLEN

 

Køb, salg og bytte mellem medlemmer. Har du kopier, for meget eller for lidt grej, så send et opslag til web- og postmesteren på dette link: BTK Post

Ocqueteau 595 m. Suzuki 115.

Vi sælger nu vor trolling båd som har givet os mange gode oplevelser på Bornholm. Andre interesser og arbejde, har gjort at vi ikke får brugt båden, som vi gjorde tidligere. Derfor skal den til en ny ejer, som vil glæde sig over en sødygtig og velsejlende fiskemaskine.

Båden er kun brugt på ferier, og har ellers stået opbevaret indendørs.

Båden sælges med alt trolling udstyr, fendere, tovværk, instrumenter som f.eks. to 10 tommers Lowrance og Raymarine Autopilot, el Scotty downriggere, trailer med Supervinch elspil m.m.

Jeg sender gerne billeder ved interesse, og du kan selvfølgelig også bare ringe, hvis du vil spørge ind til båden og dens udstyr.

Pris: 140.000,- incl. alt nødvendigt gear.

Mvh

Allan Tang

allan@tangconsulting.dk

20161680

 

*

BTK afholder en gang imellem kurser i VHFog bådkørekort, hvis tilstrækkeligt mange medlemmer ønsker det, og interesserede kan altid kontakte bestyrelsen og DC Marine Consult .

Yderligere oplysninger om radiocertifikat fra Søfartsstyrelsen www.soefartsstyrelsen.dk/SkoleFritidssejlads/Fritidsfartoejer/RadioFritidsfartoejer.

*

*

Klubblink

 

Klubben har fået malet 100 styk Ismo Magnum med kobberbagside og front i specialfarver, som ingen andre end klubbens medlemmer kan få fingre i.

Blinket er hammerslået, så det var vanskeligt at få lavet en skabelon, der sluttede helt tæt, og det skal den jo, for ellers flyder malingen. Martin fik lavet skabelon, og Gnom har malet. Blink blev udleveret gratis i anledning af klubbens10-års jubilæum.Nye medlemmer kan få på klubaftener, så længe lager haves.

Velkommen i

Bornholms Trollingklub

 

 

Copyright @ All Rights Reserved