Opslagstavle

Bornholms Trollingklub

OPSLAGSTAVLEN

 

Køb, salg og bytte mellem medlemmer. Har du kopier, for meget eller for lidt grej, så send et opslag til web- og postmesteren på dette link: BTK Post

*

Ny VHF - IC-M400BB fra ICOM - har aldrig været monteret pris 1500,00kr Henv. Mogens Grønbech - tlf. 42726117

*

Yderligere oplysninger om radiocertifikat fra Søfartsstyrelsen kan læses på www.soefartsstyrelsen.dk/SkoleFritidssejlads/Fritidsfartoejer/RadioFritidsfartoejer.

BTK afholder en gang imellem kurser i VHFog bådkørekort, hvis tilstrækkeligt mange medlemmer ønsker det, og interesserede kan altid kontakte bestyrelsen og DC Marine Consult .

Klubblink

 

Klubben har fået malet 100 styk Ismo Magnum med kobberbagside og front i specialfarver, som ingen andre end klubbens medlemmer kan få fingre i.

Der er blevet eksperimenteret med at få lavet en skabelon, så 'Gnom kan påmale klubinitialerne 'BTK', men det har ikke været helt nemt. Blinket er jo hammerslået, så det var vanskeligt at få lavet en skabelon, der sluttede helt tæt, og det skal den jo, for ellers flyder malingen. Det er imidlertid lykkedes! Martin har lavet skabelon, og Gnom har malet. Blink udleveres gratis i anlednimg af klubbens10-års jubilæum. Første udlevering ved generalforsamlingen den 27. marts - senere på klubaftener.

*

Velkommen i

Bornholms Trollingklub

 

 

Copyright @ All Rights Reserved