Opslagstavle

Bornholms Trollingklub

OPSLAGSTAVLEN


Køb, salg og bytte  mellem medlemmer. Har du kopier, for meget eller for lidt grej, så send et opslag til web- og postmesteren via dette link: Post BTK.


*

Diverse udstyr

Simnet starter kit, vejl. hos Palby Marine 1.169, - kr., sælges for 250 kr.

Bådvogn eller billig trailer lastevne minimum 1450 kg købes.

Kontakt PS, tlf 24 84 30 41


NAIS-400 CLASS-B AIS M/GPS ANTENNE sælgesPris 4500,00 kr

Henv. Benny Marker 23413072 eller Mogens Grønbech 42726117

*

BTK afholder en gang imellem kurser i VHFog bådkørekort, hvis tilstrækkeligt mange medlemmer ønsker det, og interesserede kan altid kontakte bestyrelsen og DC Marine Consult  .

 

Yderligere oplysninger om radiocertifikat fra Søfartsstyrelsen   www.soefartsstyrelsen.dk/SkoleFritidssejlads/Fritidsfartoejer/RadioFritidsfartoejer.

*

Klubblink


Klubben fik malet 100 styk Ismo Magnum med kobberbagside og front i specialfarver, som ingen andre end klubbens medlemmer kunne få fingre i.

  Blinket er hammerslået, så det var vanskeligt at få lavet en skabelon, der sluttede helt tæt, og det skal den jo, for ellers flyder malingen.  Martin fik lavet skabelon, og Gnom har malet. Blink blev udleveret gratis i anledning af klubbens10-års jubilæum.Nye medlemmer kunne få på klubaftener, så længe der var et lager, men nu  er der desværre ikke flere. Laks har det fanget masser af.

*

Velkommen i

Bornholms TrollingklubCopyright @ All Rights Reserved